Hoi An, Vietnam

Long time, no see.

Vi akte alltsa fran Vang vieng i onsdags mot Vientiene for att sedan byta buss mot Hanoi, en resa pa 35h. En 35 timmars resa utan mat, for vi kopte upp alla pengar i Laos for att vi inte ville behova vaxla sedan, sa utan mat i 35h eftersom att busspersonalen inte kunde ett ord engelska. Mitt inatten vaknade vi av att vi skulle fa tillbaka passen som de lanat... My och emelie fick sina pass. Amandas var borta. Tre hysteriska svenskor vackte hela bussen och efter manga om och men hittade de de borttappade passet. Kl 6 pa morgonen akte vi over gransen till Vietnam och efter fem minuters bussfard i vietnam stannades bussen och det kom in en man och startade varldens fight i bussen.

Handelserik bussresa, helt klart.

Naval, vi kom till Hanoi, spenderade en dag tillsammans med var nyfunna van Maria Paz fran Paraguay med att ga runt stan kolla pa Ho Chi Min museet och allt mojligt. Vi grillade pa hustaket tillsammans med folk fran hostelet och hade det mysigt. Sedan akte vi vidare mot Halong Bay, och on Cat ba. FRUKTANSVART FINT, men hade lite otur med vadret, vi hyrde moppe en dag och korde rnt on. No worries foraldrar, det gick jattebra. Och for amandas familj, var inte oroligt.. Amanda korde aldrig :)

NU har vi borjat var resa nerat, vi har kopt en 5 stoppsresa med buss och vart forsta stopp blev Hoi An, imorgonkvall aker vi vidare mot Nah Trang, dar blir vi kvar nagra natten, tror vi..

My har blivit av med sin kamera och emelie har blivit av med sina skor.

Vi tar hand om oss!


Kommentarer
Postat av: mamma solan

hahaha fnissfniss....kan inte annat en skratta. Låter som en händelserik och roligt minne nu i efterhand... Men funderar: hur i hela laban klarade My sig utan mat i 35h??? Hon som behöver äta var fjerde timme minst!!!! kram kram tur ni inte tappat bort er själva...saker kan ersättas. Kram Mamma och Annapyret...

2010-03-09 @ 17:11:59
Postat av: emelie

http://www.dn.se/nyheter/varlden/vietnam-blockerar-facebook-1.996614



vietnam gillar inte facebook

2010-03-10 @ 10:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0