rapport fran langkawi, malaysia

nu ar vi uppdelade igen. igar lamnade vi amanda med graten i halsen i famnen pa tre trevliga karlshamnpojkar. vi hoppas och tror att dom tar hand om henne nagra dagar nu innan hon aker till australien, down under.

sedan vi uppdaterade sist har vi alltsa firat klart nyar och sedan akt till koh tao for att mota upp karlshamnkillarna och for att my och emelie skulle ta DYKCERTIFIKAT. CHECK!

nu har vi lamnat koh tao och begett oss till malaysia och befinner oss nu pa on Langkawi, det verkar superbra har, vi tanker ta det lugnt och chilla nu ett tag. Verkar vara en bra o sa vi blir kvar har nagra dagar. Imorgon ska vi ligga pa stranden och aka vattenskoter, dagen efter det blir det att bege sig till vattenfallen. Vi har det bra, njuter av malaysia. No more bananapancakes, daremot finns det nan-brod! NAMNAMNAM

PUSS OCH KRAM

nyar pa phi phi

nu ar vi alltsa pa phi phi islands i sodra thailand, har firar vi det thailandska nyaret med vattenkrig i tre dagar. emelie blev doppad i havet igar, kameran klarade sig bra men dock inte mobilen.. varre saker har vi varit med om sa vi surar inte over det.

vi bor pa ett mysigt hostel med (hor och hapna) aircondition, samma hostel som nagra killar fran sundsvall bor pa, sa vi kanner oss som hemma. det ar dyrt har pa on sa vi trangs i ett twinroom for tva alla fyra! men det gar utmarkt, vi planerar att ta nagra snorkelturer och eventuellt att emelie och my tar dykarcertifikat har sa vi ar har pa obestamd tid.

vi ska vi ut och kriga i vattnet ikvall! saknar er dar hemma!

halsning till emelies pappa ake: logga in pa skype mer, jag har inte hort av dig pa evigheter.


KUALA LUMPUR

NU AR VI FYRA, amanda hagberg har anlant!

vi mottes upp i bangkok efter en vecka ifran varandra ungefar. sa hejda till mamma lena och flog till KL, malaysia. Overnattade pa flygplatsen, vi hade peppat for Mc donalds och starbucks men mottes upp av en stangd flygplats, alla restauranger/cafeer hade stangt pagrund av arlig stadning. Det skulle inte forvana mig ifall det var enda dagen pa hela aret vi lyckades pricka in.

Amanda kom med ett morgonflyg sa vi at frukost tillsammans pa donken for att sedan aka in till stan och hitta boende. Dagen spenderades pa stan, vi var uppe i twin towers och kikade (vi akte gratis) och kollade pa alice i underlandet i 3D pa kvallen, dock inte hagis som blev sjuk..men nu ar hon battre.

Ikvall aker vi nattbuss till thailand, vart forsta stopp blir Phi phi islands.

KRAM

My & Amanda, Phu Quoc

Hej,
Nu har My och Amanda fattat "pennan" for forsta gangen =)

Vi har tagit oss till Phu Quoc sedan vi delade pa oss. Efter att ha varit i Shianoukville i tva dagar. Dar hyrde vi moppe en dag och sag det mesta av staden trots att det regnade fran och till. Vi hade ocksa en dag pa stranden innan vi tog bussen/baten hit.

Har har vi ett okej boende, men vi far noja oss med delad toa och dusch och sova utan sang (bara madrass). Men det ar billigt! Vi bor med havet som granne "pa" en jattefin strand, turkost vatten och vit sand =) Stranden ar ca 16 km lang.

Efter tva dagar pa stranden hyrde vi idag en moppe och akte runt pa ons norra halva. Vi hade sallskap av  den trevlige Johan fran Skellefte =) Vi sag bla en pepperodling och ett vattenfall utan vatten efter att ha suttit pa moppen i 6 h. Men vagen dit var jattefin, gront och fint. (Rattning fran Skellefte "det var en motorcykel och ingen moppe...")

Amanda har dock haft otur och legat magsjuk en hel dag. Tva nya erfarenheter rikare, hon vet hur det kanns att spy (mitt pa stranden) och hur det kanns att svimma.. Tur att My var med och agerade raddande angel, utan henne hade smallen ner i klinkergolvet varit betydligt varre :)

Imorgon blir det ytterligare en dag pa stranden och pa sondag tankte vi snorkla. Sedan bar det av mot BBK.

pussar och kramar fran oss

update fran emelie

Savadikaa

Jag mar bra, jag och mamma mar utmarkt. Vi ar pa Koh Chang och chillar ba'. Gillar livet, solar, ater red curry chicken, solar... ja. Vi har det bra,

De andra tva ar i Vietnam pa en o.... Ni kanske kan uppdatera sjalva om hur ni mar? Eller en litten bild?

KRAM


RSS 2.0